06-54 71 52 70
foto van kat in fotostudio

Zwangerschap fotoshoot

Een zwangerschapshoot is een mooie herinnering aan een tijd die zo voorbij is. Zodra je de kleine in je armen hebt ben je dit snel vergeten. Hoe mooi is het dan om de foto’s nog te hebben. 

zwangerschap fotoshoot

Sommige weten het direct dat ze een zwangerschapshoot willen en anderen twijfelen heel erg. Maar helaas nog te vaak hoor ik bij een newbornshoot dat ze spijt hebben dat ze het niet hebben gedaan. Er zijn zoveel soorten zwangerschapshoots, er is altijd wel iets dat bij jou past. De ene vind de jurken mooi, de ander gewoon in een spijkerbroek en blouse, alles kan. Niets is standaard, we maken iets wat bij jou past en op de manier die bij jou past. We praten alles rustig door en dan loods ik je door heel de shoot heen. Gewoon gezellig en relaxed. Soms kunnen foto’s er geposeerd uitzien en word er gedacht “dat kan ik niet” maar vaak zijn deze foto’s genomen tussen het kletsen en lachten door of als net manlief even wat tegen je zegt. Geloof me, het is niet moeilijk maar juist gezellig.

Een zwangerschapshoot doe ik meestal als je rond de 33 weken bent. Dan heb je een mooie zichtbare buik voor op de foto en heb je er toch nog de energie voor. Natuurlijk kan het ook later maar als je de keus nog hebt dan zou ik het rond deze tijd plannen.

minishoot zwangerschap in studio

Prijzen zwangerschapshoot

Voor je zwangerschapshoot plan ik 2 uur in zodat we rustig de foto’s kunnen maken die je wil.  Je kan kiezen uit verschillende achtergronden en mag, als je dat wil, gebruik maken van de jurken die ik heb hangen.
Foto’s met partner en zusjes/broertjes kunnen natuurlijk ook.
Vooraf spreken we duidelijk door wat voor foto’s jullie mooi vinden.

Inclusief 7 digitale bestanden     

€ 170,00

Extra digitaal bestand € 6,50
Alle digitale bestanden € 95,00   

Werkwijze

Je fotoshoot kan je makkelijk online reserveren. Je ziet direct wanneer ik beschikbaar ben, maar je mag natuurlijk ook een appje sturen.

Reserveer je zwangerschap rond een datum dat je 32 weken zwanger bent. Dan heb je een mooi buikje maar heb je nog genoeg energie voor de shoot.

Zodra ik je reservering binnen heb, krijg je van mij een bevestiging en extra tips voor je fotoshoot.
Voorafgaand aan de fotoshoot spreken we rustig door wat voor foto’s je wilt hebben.

foto van zwangere vrouw
portretshoot van stel in studio


Na de fotoshoot

Na de shoot krijg je binnen een week een ruime selectie onbewerkte foto’s te zien. Hieruit kan je dan zelf de foto’s kiezen die je wil hebben.
Zodra ik je keuze ontvangen heb ga ik de foto’s nabewerken en binnen 2 weken kan je ze downloaden.

 

Foto’s zwangerschapshoot

zwangerschapshoot in fotostudio maassluis
zwangerschapsfoto met hond
foto van zwangere vrouw in fotostudio
foto van zwangere vrouw in fotostudio
zwangerschapsfoto met hond
zwangerschapsfoto met hond

Voor actuele info volg mij op insta
@fotostudiolisettesfotomomenten

Adres

Noordvliet 37 (in de Passage)
3142 CJ Maassluis

Contact

06 54 71 52 70