06-54 71 52 70
foto van baby met handen ouders

Newborn fotoshoot

Ze groeien zo snel! Daarom is het mooi om dat hele kleine vast te leggen met een newbornshoot. En je hebt  gelijk een mooie, complete gezinsfoto.  

newbornfotoshoot

Een newbornshoot doe ik meestal als de kleine tussen de 8 en 17 dagen is. Dan zijn ze nog zo heerlijk klein en kruipen ze nog lekker in elkaar. Het kan natuurlijk ook wat later,  maar zelf vind ik juist het mooie van de newbornshoot dat je kan zien hoe klein ze waren. Doe je de shoot na 3 weken of later dan is dat hele kleine er toch echt al af. Uiteraard overleggen we zodra de kleine geboren is, wanneer jullie de shoot willen. Je weet immers van te voren nooit hoe alles gaat lopen en hoe jullie je voelen met zo’n nieuw klein wonder in huis. 

portretshoot van stel in studio

Prijzen newborn fotoshoot

Voor je fotoshoot plan ik genoeg tijd in zodat er voldoende tijd is voor een voeding als dat nodig is. Voor de foto’s is het wenselijk als de kleine lekker slaapt en dat kan natuulijk ook even duren. Maar jullie kunnen rustig met koffie of thee op de bank zitten. Ik zorg voor de rest.
Voorgaand aan de fotoshoot nemen we rustig door welke foto’s jullie graag willen.

Inclusief 7 digitale bestanden     

€ 240,00

Extra digitaal bestand € 6,50
Alle digitale bestanden € 95,00   

Werkwijze

Reserveer je newbornshoot al wanneer je zwanger bent, anders is er kans dat ik al vol zit. Kies bij de reservering de dag dat je uitgerekent bent. Zodra de kleine er is hebben we contact over hoe het met jullie is en een paar dagen later plannen we de shoot definitief. .

Zodra ik je reservering binnen heb, krijg je van mij een bevestiging en extra tips voor je fotoshoot.
Voorafgaand aan de fotoshoot spreken we rustig door wat voor foto’s je wilt hebben.

portretshoot van stel in studio
portretshoot van stel in studio


Na de fotoshoot

Na de shoot krijg je binnen 4 dagen een voorproefje via whats app en binnen 17 dagen krijg je van mij bericht dat al je foto’s klaar zijn.
Je krijgt dan een inlogcode waarmee je al je foto’s kan bekijken op je eigen pagina. Dan kan je rustig kijken welke foto je wil hebben of kiezen voor het pakket met alle foto’s digitaal.
Foto afdrukken zitten niet bij de shoot inbegrepen maar kan je wel bij mij nabestellen als je dat wil. 

Foto’s newbornshoot

foto van newborn in studio
foto van newborn in studio
kat in tak in fotostudio
kat in tak in fotostudio

Voor actuele info volg mij op insta
@fotostudiolisettesfotomomenten

Adres

Noordvliet 37 (in de Passage)
3142 CJ Maassluis

Contact

06 54 71 52 70