06-54 71 52 70
portretfotografie in fotostudio

Online reserveren

Reserveer hier makkelijk je fotoshoot of maak een afspraak bij mij in de studio voor nabestellingen of iets op te halen.
In mijn agenda kan je precies zien wanneer ik nog beschikbaar ben. 
Ik probeer zoveel mogelijk de fotoshoots te doen van donderdag t/m zondag zodat ikzelf wat regelmaat heb in mijn dagen. Maar wil je graag een andere dag, stuur dan gerust een appje dan kijk ik even wat er kan.

 

 

portret foto van stel in fotostudio

Wat kan ik hier afspreken

In mijn agenda kan je direct je fotoshoot reserveren.
Maar ook kan je eerst een afspraak maken voor meer informatie over fotoshoots of om de jurken voor de zwangerschapshoots te bekijken en te passen.

Na de shoot kan je ook een afspraak maken om samen met mij te bekijken wat je allemaal kan met je foto’s. Dit is geheel vrijblijvend.

Wil je graag een cadeaubon op komen halen, maak dan ook hier makkelijk een afspraak wanneer je dat wil. Ik zorg dan dat ik een uur voor, tot een uur na de gekozen tijd in de studio aanwezig ben.

Kies welke shoot je wil

Kies bij het reserveren eerst welke shoot je wil. Dit is eigenlijk heel simpel.

De zwangerschap-, newborn- en cakesmash- en dierenshoot spreken voor zich.
Dan heb je de kidsshoot voor wanneer iedereen onder de 14 jaar is. Dan bij 1 of 2 personen heb je de portretshoot, voor 3 tot 6 personen de gezinsshoot en voor meer dan 6 personen de familieshoot.

Zodra je je keus gemaakt heb, zie je direct wanneer ik nog beschikbaar ben voor die shoot.

Voor een zwangerschapshoot kies je een datum wanneer je rond de 32 weken zwanger bent en wil je een newbornshoot reserveren, kies dan de datum dat je bent uitgerekend. Pas als de kleine geboren is gaan we definitief de datum van de shoot afspreken.

 

portretshoot van stel in studio
portretfoto zwarte achtergrond in studio


Wat is een handige tijd

Voor volwassenen en dieren maakt het natuurlijk niet uit hoe laat je de shoot doet in de studio, dan kan je gewoon een tijd kiezen die  jou uitkomt.
Maar zijn er kinderen bij van onder de 7 jaar dan adviseer ik je om de shoot rond 9:30/10:00 uur te reserveren. Mijn ervaring is dat ze in de ochtend meer energie hebben. Het is toch best spannend allemaal en ze zien veel nieuwe dingen, hierdoor zijn ze toch sneller moe.
Ook al gaan ze ‘smiddags nog even naar bed, in de ochtend zijn ze toch fitter.

 

portretfotoshoot
portretfoto
portretfotoshoot

Voor actuele info volg mij op insta
@fotostudiolisettesfotomomenten

Adres

Noordvliet 37 (in de Passage)
3142 CJ Maassluis

Contact

06 54 71 52 70