06-54 71 52 70

online fotoshoot reserveren

kat in tak in fotostudio

Hier krijg je direct een kijkje in mijn agenda. Zo kan je makkelijk zien wanneer ik nog beschikbaar ben en gelijk online je fotoshoot of afspraak in mijn agenda vast zetten. 

Online fotoshoot reserveren

Via mijn agenda kan je makkelijk en snel je fotoshoot reserveren. Je kan precies zien wanneer ik beschikbaar ben zodat je makkelijk met jullie eigen agenda kan kijken wat uitkomt.
Hou er met kinderen mee dat je een tijdstip uitkiest dat ze lekker fit zijn. In de ochtend zijn ze meestal het vrolijkst. 

Ook mogelijk

Fotoshoot doorspreken

Je kan ook een afspraak maken als je eerst persoonlijk je fotoshoot door wil spreken. Kies de optie afspraak maken en zie wat er mogelijk is.

Nabestellingen ophalen

Heb je van mij bericht gekregen dat jullie foto’s klaar liggen, maak dan hier een afspraak om ze op te halen. Ik zorg ervoor dat ik een uur voor tot en met een uur na de aangegeven tijd in de studio aanwezig ben.

Jurken passen

Wanneer je een shoot hebt gereserveerd en mijn jurken wil gebruiken dan ik het handig om van te voren even te komen passen en te kijken welke jurken je mooi vind. Zo verloopt de shoot soepeler en weet je van te voren wat je kan verwachten.

 

Mijn agenda

Voor actuele info volg mij op insta
@fotostudiolisettesfotomomenten

Adres

Noordvliet 37 (in de Passage)
3142 CJ Maassluis

Contact

06 54 71 52 70