06-54 71 52 70

tips voor een mooie, leuke

Portretshoot

 

Hoe werkt het

Leuk dat je een portretshoot bij me hebt gereserveerd! Hier vind je extra tips om er een mooie, gezellige shoot van te maken. 
Voor de shoot neem ik altijd ruim de tijd zodat je je eerst lekker op je gemak voelt en dan nemen we even door wat je graag wil. Welke achtergrond, wat voor foto’s je mooi vind enz.   Je kan uit verschillende achtergronden kiezen en uiteraard mag je ook een keer van kleding wisselen zodat je een leuke verschillende foto’s krijgt.

Welke achtergronden kan ik uit kiezen

ik heb op dit moment 3 verschillende achtergronden waar je uit kan kiezen. Dat is de witte, de zwarte en de stenen. Bij elke achtergrond is weer andere kleding mooi. Je mag dus ook verschillende kledingsetjes meenemen.    

Bij de witte achtergrond kan eigenlijk alle kleding. Zowel donker als licht. Vaak word er gedacht dat lichte kleding weg valt op de achtergrond maar het kan juist heel mooi zijn. Kijk even onderaan de pagina, daar staan wat voorbeelden.

Bij de zwarte achtergrond is donkere kleding erg mooi. Het hoeft niet helemaal zwart te zijn maar kan ook een mooie donkere kleur zijn. 

Bij de stenen achtergrond is effen, rustige kleding erg mooi. Dit kan licht zijn, wit of aardetinten maar ook een mooie zachte kleur groen of blauw.

Wat algemene tips

– trek iets aan wat lekker zit, waar je je makkelijk in kan bewegen en waar je jezelf in ben. Ik kan veel maar wanneer je bijvoorbeeld een strak rokje of in een mooi driedelig pak komt is het lastiger om vlotte foto’s te maken 😉
– bij lang haar moet je er rekening mee houden dat de foto niet 3D is. Een leuke strakke paardestaart kan normaal heel leuk staan maar als je op een foto recht naar voren kijkt dan ziet dit er nogal kaal uit.
– vermijd grote letters of afbeeldingen op kleding. Dit trekt heel erg de aandacht. Ook glimmende lovertjes kunnen erg opvallen door de studioflitsers.
Ik heb op dit moment 3 verschillende achtergronden waar je uit kan kiezen. Dat is de witte, de zwarte en de stenen. Bij elke achtergrond is weer andere kleding mooi. Je mag dus ook verschillende kledingsetjes meenemen.  
– denk ook aan de schoenen. Zorg dat deze met de kleur van je kleding matchen. Wanneer je in het donker gekleed gaat en daar witte schoenen onder doet dan vallen de schoenen op de foto heel erg op. 

foto van stel op witte achtergrond