06-54 71 52 70
cakesmashfoto-portret

Fotostudio in Maassluis

Leuk dat je op mijn site kijkt. Hier vind je alle info over een leuke, ontspannen fotoshoot. Bij mij is de beleving net zo belangrijk als de foto’s.
In mijn fotostudio in Maassluis heb ik alles bij de hand om een mooie serie van jullie te maken op een rustige, ontspannen manier.
Ik hou niet van haasten en plan dan ook ruim de tijd voor jullie in.

 

Fotoshoots

De soorten fotoshoots spreken voor zichzelf. Ben je zwanger en wil je mooie foto’s als herinnering hieraan dan kies je voor de zwangerschapshoot. Wil je alleen de kids op de foto dan kies je voor de kidsshoot en wil je er zelf ook graag bij dan word het een gezinsshoot. Bij elke shoot maak ik een mooie serie van alle foto’s die jullie graag willen hebben en neem ik daar ook ruim de tijd voor. Rustig even wennen en voor de kids is het soms fijn om even een kleine pauze te nemen tussendoor.

Soorten fotoshoots

Portretfotoshoot

portretfotoshoot

 

Mommy and me fotoshoot

 

Gezinsfotoshoot

 

Zwangerschapshoot

 

Cakesmashshoot

cakesmashfoto meisje

 

Familiefotoshoot

 

Newbornshoot

 

Kidsfotoshoot

 

Dierenfotoshoot

foto van hond in fotostudio

 

portretshoot van stel in studio

Jullie fotograaf

Altijd leuk om te weten bij wie je terecht komt, dit ben ik.
Al ruim 23 jaar ben ik op verschillende manier bezig met foto’s. Eerst in een fotowinkel, daarna op een vaklaboratorium en ook met het maken van foto’s.
Ik vind het heerlijk om op een gezellige, losse manier met mensen om te gaan. Daarom hoop ik ook dat jullie mij tijdens een shoot niet zien als  “de fotograaf” , maar als Lisette met een camera. Geen ongemakkelijk “u” en nadenken bij wat je doet. Ik ben mezelf en dat mag jij ook zijn.
Zo maken we de mooiste plaatjes en als ik dan jullie reactie hoor over de foto’s als ze klaar zijn, dan is mijn dag weer goed. Daar doe ik het voor!!

 

Werkwijze

Je fotoshoot kan je makkelijk online reserveren. Je ziet direct wanneer ik beschikbaar ben, maar je mag natuurlijk ook een appje sturen.

Voorafgaand aan de shoot stuur ik je altijd een bevestiging en extra tips en info voor de shoot die je gekozen hebt. Heb je daarna nog vragen of wil je dat ik meedenkt over de kleding dan kan je me altijd appen.

Voor de shoot spreken we eerst rustig door wat jullie mooi vinden en dan gaan we op het gemak mooie foto’s maken.

portretshoot van stel in studio
minishoot zwangerschap in studio


Na de fotoshoot

Na de shoot krijg je binnen 17 dagen bericht dat jullie foto’s klaar zijn. Je kan ze dan makkelijk online bekijken en beslissen welke foto’s jullie willen hebben. Je kan ze per stuk aangeven of alle foto’s digitaal nemen.
Foto afdrukken enz zitten niet bij de shoot inbegrepen maar uiteraard kan je die ook bij mij bestellen als je dat wilt.

 

kat in tak in fotostudio

Voor actuele info volg mij op insta
@fotostudiolisettesfotomomenten

Adres

Noordvliet 37 (in de Passage)
3142 CJ Maassluis

Contact

06 54 71 52 70