Een mooie herinnering

Trouwalbums

Trouwalbums

Een mooie manier om jullie dag te herbeleven is het doorkijken van een mooi album met de mooiste foto’s van jullie dag.
Een album wat helemaal speciaal voor jullie is gemaakt en gekozen. Zowel de buitenkant als de binnenkant is volledig af te stemmen naar jullie wensen.  Een linnen omslag of toch liever leer of mooi chique zwart, een strakke opmaak of wat speelser, foto’s als achtergrond of niet, al jullie wensen spreken we rustig door.

Kan ik zelf foto’s kiezen

Hoe gaat het in zijn werk?

Vaak krijg ik de vraag of je zelf de foto’s uit kan kiezen voor het album. Logisch, want je moet er toch niet aan denken dat er een foto in zit die je eigenlijk zelf wat minder leuk vind. Nu is alle foto’s voor een album uitkiezen best lasig, ook omdat het verhaal natuurlijk wel moet kloppen. Daarom spreek ik dan altijd het volgende af:  Als de foto’s klaar zijn komen ze allemaal op jullie eigen pagina te staan. Daar kunnen jullie dan aangeven welke foto’s jullie absoluut wel in het album willen hebben en welke liever niet. Zo kan je bijvoorbeeld ook een mooie selectie uit de groepsfoto’s maken. Sommige groepjes wil je wel graag een foto van maar 4 pagina’s groepsfoto’s in je album is nou ook niet de bedoeling 😉
Wanneer jullie een keuze hebben gemaakt ga ik aan de slag met jullie album en zo komen de juiste foto’s in jullie album! 

Uit welke album kan ik kiezen

Wat zijn de mogelijkheden

Linnen album

Vanaf pakket 2 is het album wat bij de prijs inbegrepen zit het linnen album. Deze is in verschillende formaten en kleuren te krijgen.
Op de voorkant is het mogelijk om jullie namen en datum te laten printen. 

Retro album

Dit album is van zacht suede achtig materiaal. Het is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen.
Er kan zowel op de voorkant als op de zijkant jullie namen geprint worden.
Toeslag:  €  

Touch album

Dit album is van mooi mat zwart materiaal met een glanzende opdruk met jullie namen en datum. Je kunt kiezen uit 60 verschillende opdrukken.
Aan de binnenkant zijn jullie initialen verwerkt.
Toeslag:  €  

Houten album

Dit album is van mooi hout met een leren afgewerkte rug. Je kunt kiezen uit  verschillende opdrukken.

Toeslag:  €  

Wil je mijn laatste werk zien of volgen wat ik achter de schermen doe? Volg mij op facebook en/of instagram.