06-54 71 52 70

 

Newborn studio lifestyle

 

Newborn studio lifestyle

De naam zegt het al, de newbornshoot zal dan plaatsvinden in mijn studio in Maassluis.
Daar kan ik zorgen dat alles perfect is voor een mooie, relaxte shoot. Alle spullen heb ik bij de hand en de kachel gaat lekker op 28 graden zodat het voor de kleine heerlijk warm is en ook lekker in slaap kan vallen.

 

De foto’s die ik maak bij de newborn studio lifestyle zijn de geposeerde foto’s van de kleine maar voor de gezinsfoto’s heb ik in de studio een mooie huiselijke setting. Hierdoor krijg je dan wat minder geposeerde foto’s.  

 

Wat krijg ik voor foto’s

In de studio nemen we lekker de tijd voor jullie shoot. Het tempo word volledig bepaald door de kleine. Voor jullie staat er lekker een bank waar je rustig kan kijken hoe alles gaat.
Als de kleine slaapt als hij/zij binnen komt dan gaan we gelijk beginnen met de foto’s alleen. Zijn er broertjes of zusjes bij dan zal ik die foto’s ook vrij snel maken. Wanneer het nodig is houden we even een pauze voor een voeding. Daarna wachten we rustig totdat de kleine weer helemaal rustig is.

De kleine bepaald volledig welke poses we gaan doen en in welke volgorde we de foto’s maken. Is hij/zij tussendoor even wakker dan maken we alvast mooie foto’s van jullie nieuwe gezin. Dit gaan we dan doen in een gezellige huiselijke setting.

korting

Omdat ik dit vanaf nu wil gaan doen in mijn studio heb ik hier helaas nog geen voorbeelden van. Spreekt deze style je aan, app me dan gerust op 06 54 71 52 70 voor extra info. 
Mag ik jullie foto’s na de shoot gebruiken voor mijn site, social media en voorbeeldalbum voor in de studio, dan ontvang je € 75,00 korting.

 

Gallerij