06-54 71 52 70

 

Newborn studio

Newborn studio

De naam zegt het al, de newbornshoot zal dan plaatsvinden in mijn studio in Maassluis.
Daar kan ik zorgen dat alles perfect is voor een mooie, relaxte shoot. Alle spullen heb ik bij de hand en de kachel gaat lekker op 28 graden zodat het voor de kleine heerlijk warm is en ook lekker in slaap kan vallen.

 

De foto’s die ik maak bij de newborn studio style zijn de geposeerde foto’s. Dit kan in kleding wat ik heb liggen, in kleding van jullie zelf of zonder kleding.

 

 

 

Wat krijg ik voor foto’s

In de studio nemen we lekker de tijd voor jullie shoot. Het tempo word volledig bepaald door de kleine. Voor jullie staat er lekker een bank waar je rustig kan kijken hoe alles gaat.
Als de kleine slaapt als hij/zij binnen komt dan gaan we gelijk beginnen met de foto’s alleen. Zijn er broertjes of zusjes bij dan zal ik die foto’s ook vrij snel maken. Wanneer het nodig is houden we even een pauze voor een voeding. Daarna wachten we rustig totdat de kleine weer helemaal rustig is.

De kleine bepaald volledig welke poses we gaan doen en in welke volgorde we de foto’s maken. Is hij/zij tussendoor even wakker dan maken we alvast mooie foto’s van jullie nieuwe gezin. Hiervoor kan je dan kiezen uit de verschillende achtergronden die ik heb hangen. Voorafgaand aan de shoot spreek ik dit allemaal met jullie door. Zo kunnen we op de dag van de shoot soepel alle foto’s maken die jullie willen.

Gallerij